Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieprzony ping i inne gówna ! HELP !

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CS !

Już kurwa nie moge program zainstalowałem dałem piorytety niskie komendy jakieś w cmd i inne kurwa a tu jak huj w czarną dziurę nic nie działa :/ kurwa pomóżcie bo od zmystłów odchodze ! W cs nie mozna pograc !

post-901581-0-69314300-1371928955.jpg

Opublikowano

Internet mobilny.. nie dziwie się. Minecraft nie wymaga pingu -100 jak w CS jakby co. Do takich gier przydaje się internet na kabel / ewentualnie router Wi-Fi. Ja gram przez Wi-Fi i ping z 40 (inna gra, ale też wymaga niskiego pingu).

A może tak: Miałeś wcześniej podobny problem? Czy najpierw działało, a potem się rozdupczyło :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

To spróbuj zadzwonić do dostawcy internetu i powiedz ,że masz wahania pingu, oni zrobią test i jeśli u nich jest w porządku to nie jest ich wina i najlepiej zrób formata całego systemu natomiast jak dalej bedziesz miał problemy z pingiem pomyślimy co dalej.

Opublikowano

Wyrzuć komputer przez okno i idź grać w piłkę,

ew. polecam zakup tego: http://www.militaria.pl/pistolet_asg_kj_works_p8_gas_(ggb9603)_g_p7447.xml

i tego: http://www.militaria.pl/tm/tarcze_sylwetkowe_zombie_hunter_-_pakiet_10_szt__p13842.xml

i masz CS'a na całego!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jeżeli masz modem i np. grasz na laptopie to wyjdź z kibla xD

Podejdź bliżej okna aby zasięg był lepszy.

Ewentualnie wirus ;)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...